logo_HB

Ben je toe aan ruimte in je geest en lichaam?

Wil je genieten van de buitenlucht, de elementen en je medemensen?

Wil je leren zeilen, navigeren en manoeuvreren?

 

Stap dan aan boord en ervaar een onvergetelijke tijd aan boord van een zeezeilschip. Ik bied dit jaar vier mogelijkheden aan.

  • Middellandse Zee in september
  • Sint-Maarten in december
  • Met familie of vrienden in een vaargebied naar keuze
  • Teamontwikkeling op zee

   

Middellandse zee

Elk jaar zeil ik enkele weken op de Middellandse Zee. Ook dit jaar weer. Varen op de Middellandse Zee is als varen in het paradijs. Meestal mooi weer, heerlijk zeilweer soms begeleid door dolfijnen, mooie ankerplaatsen en baaien, eeuwenoude havenstadjes, indrukwekkende kusten en verfrissende zee. Maar ook avontuur, buitenlucht, sportief, groepsdynamica, gezellig en leerzaam. Naar wens de mogelijkheid om te leren zeilen, navigeren of knopen leggen, tijd om te lezen, te praten of desgewenst gewoon een heerlijke week vakantie.

Data: 2 tot en met 9 september

Locatie: Alghero Sardinië of een andere locatie

Investering: € 975 inclusief vlucht, transfer, verblijf, levensmiddelen. Excl. eventuele havengelden en horeca. Prijs geldig indien voor 1 mei wordt geboekt met niet-restitueerbare betaling van € 500 in verband met aankoop vliegtickets.

Ik vaar met een schip van 42 voet (13 meter) met vier hutten en twee badkamers.

 

Sint-Maarten

Nieuw in het programma is een tocht in de Cariben en wel rond en in de omgeving van Sint-Maarten. Dit is wat duurdere tocht vanwege de vliegreis, maar een belevenis voor once-in-a-lifetime!

Data: 15 tot en met 22 december (data onder voorbehoud)

Locatie: Sint-Maarten (Nederlandse Antillen)

Aanmonsteren: € 850, excl. vlucht, havengelden, levensmiddelen.

Sint-Maarten is het kleinste eiland ter wereld dat aan twee landen toebehoort en daarom kunnen we zowel genieten van het onbetwist Mediterrane Franse deel als van het internationale zuidelijke Nederlandse deel. De hagelwitte zandstranden en schitterende baaien waar we voor anker zullen gaan op het eiland zijn onovertroffen, speciaal voor de snorkelaars. In de heldere azuurblauwe wateren rondom St. Maarten leeft een schat aan tropische vissen en zijn prachtige koraalriffen te ontdekken. Er is eigenlijk altijd wel een goede wind, zodat zeker de zeilliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

 

Zeilen met familie of vrienden

Dit jaar geef ik de mogelijkheid om zelf met familie of vrienden een tocht te varen, wel met mij als schipper. Je kunt een verzoek indienen voor een tocht waar dan ook ter wereld en wanneer je maar wilt, dan kijk ik of het te realiseren is en wat de kosten zijn.

 

Teamvorming op zee

Wil je je collega’s beter leren kennen? 
Wil je weten wie van jullie het initiatief neemt?
Wil je knelpunten leren kennen in jullie communicatie?
Wie zorgt dat goede ideeën ook worden uitgevoerd?

Stap dan met mij op een zeezeilschip en ontdek wat de zee jou en je team brengt als je een of meerdere dagen met elkaar op 50 m2 bent. Alles komt aan bod: initiatief, leiderschap, planning, overleg, communicatie, crisis, samenwerking, besluitvorming. Train je zelf én je team in enkele dagen.

Met je team varen we een, twee of drie dagen en leren elkaar van een geheel andere kant kennen. Duur van de tocht en plaats bepalen we samen. Klik hier voor meer informatie.