logo_HB

Ontspanning en dynamiek op zee

Ben je toe aan ruimte in je geest en lichaam?
Wil je genieten van de buitenlucht, de elementen en je medemensen?
Wil je leren zeilen, navigeren en manoeuvreren?

Stap dan aan boord en maak een onvergetelijke week door aan boord van een zeezeilschip. Kom alleen, met partner, familie of je team en ontdek het geschenk van de zee.

 

Referenties van deelnemers:

“Wat ik wel weet is, dat me in die week iets heel kostbaars is gegeven; iets van eenvoudig Er Zijn met alles wat ik ben. Kortom: ik wilde even laten weten dat je vaak in mijn gedachten bent en dat ik je nogmaals wil danken voor dit geweldige geschenk.” M

“De tocht was voor mij een aangename aaneenschakeling van zeilen, dobberen, ankeren, mooie baaien, prachtige vergezichten, snorkelen, heerlijk eten en goede gesprekken. (…) Enkele voor mij spirituele momenten zal ik nooit vergeten. Bijvoorbeeld de ochtend dat ik – voorafgaand aan een duik in zee – de natuur bewonderde in al zijn schoonheid. Op het moment dat ik ten volle besefte hoe waardevol dat voor me is, sprongen honderden zilvervisjes tegelijk uit het water. Beschenen door de ochtendzon gaf dat een magische glittering. Dat – en de diepere betekenis die ik daaraan geef - zal me het meest bijblijven. Ik ben dichter bij mijn kernwaarden gekomen. Door de reis besef ik eens te meer hoe belangrijk vrijheid (ruimte, water), bespiegeling en natuur voor me zijn. (…) Verder ben ik geïnspireerd door de wijze waarop jij schipper bent. Met een prachtige combinatie van mildheid en duidelijkheid. Han, nogmaals enorm veel dank voor alles wat je hebt gedaan.” R.

“Als ik anderen afgelopen weken verteld heb over de zeiltocht, was het eerste wat ik vertelde de prachtige natuur en het heerlijke zeilen op stevige wind. Dan vul ik aan met dat het, naast jou, totaal nieuwe mensen waren gedurende een volle week op een boot, die deze reis bijzonder maakte. (…) Het meest is me bij gebleven jouw verhaal over het proces van opschrijven van je ideeën zodat je een nieuw platform creëert dat je weer gebruikt voor je verdere ontwikkeling. Bijzonder en ook spannend vond ik onze nieuwe kennismaking en ik moet zeggen die is me bijzonder goed bevallen; je bent een prettig, inspirerend en humorvol persoon.” H.

"Ik wil de vakantie (...) nog wel een keer over doen. Dat is dus nog even los van het feit dat ik het een geweldige vakantie heb gevonden die sowieso voor herhaling vatbaar was." R.

Een greep uit de mogelijkheden:
o Een weekend of drie dagen op de Nederlandse kustwateren
o Vier dagen naar Oost Engeland en weer terug
o Vijf dagen en uitgaan in Londen
o Een week op de Middellandse Zee
o Drie dagen rondje Waddeneilanden

Ik organiseer ook tochten voor vrienden en familie waar ook ter wereld. Favoriet is een week zeilen op de Middellandse Zee en naar keuze leren zeilen, navigeren, manoeuvreren of gewoon vakantie houden en zonnen, zwemmen en gezelligheid.

Zie Impressie.