logo_HB

Agenda

Leiderschap: workshops en lezingen

 

Open dag Leiderschap

Een dag om kennis te maken met mijn visie op leiderschap. Op deze manier kun je ook mijn werkwijze ervaren en geheel vrijblijvend besluiten om al dan niet een programma te volgen.

25 oktober 2019. Investering: Gratis. Tijd: 14:00 – 19:00 uur. Locatie: Utrecht (Gewijzigde datum!)

 

Bewustzijn als sleutel tot verandering

Een intensieve tweedaagse training, waarbij je je samen met anderen richt op het bewust worden van je waarden, waarbij je een helder beeld krijgt waar jij in je leven op uit bent en hoe je dit in je leven een plaats kunt geven door te kijken naar nieuw gedrag. Je kunt met deze training weer de baas worden over je eigen leven.

Programma in drie dagen:

  • Wat vind ik belangrijk?
  • Waar ben ik op uit?
  • Bewust-zijn en nieuw gedrag.

31 oktober en 1 november 2019. Aanvang: 10:30 uur Einde 16:00 uur. Investering: € 350, excl BTW en € 350 volpension.

 

Teamontwikkeling

Een in-company programma om je team weer te laten functioneren zoals het bedoeld is. Voor Managementteams, Colleges van B&W of GS en Directies. Drie tot vijf dagdelen, investering € 750 per dagdeel, eerste dagdeel € 950, excl BTW en excl eventuele voorbereidings- en verblijfkosten.

 

De druppel en de oceaan©

Regelmatig geef ik workshops, lezingen en trainingen vanuit het in het boek : De druppel en de oceaan' ontwikkelde gedachtengoed. De filosofie van dit boek is gebaseerd op het waardenbegrip. Deze workshops worden goed gewaardeerd en mensen krijgen een geheel nieuwe kijk op hun leven en werk.

  • 25 oktober 2019 van 19:30 tot 22:00 uur. Locatie: Utrecht. Investering € 83, excl BTW.
  • april 2020 van 19:30 tot 22:00 uur. Locatie: Utrecht. Investering € 83, excl BTW.

Je kunt ook zelf in overleg met mij een workshop organiseren voor 12 tot 80 mensen. De deelnemers krijgen het boek ‘De druppel en de oceaan’ na afloop uitgereikt. Neem contact op via info@hanbekkers.nl of 06.5138.8667.

 

Gedaanten van de ziel

Elke twee weken organiseer ik een avondprogramma onder de titel Gedaanten van de ziel. Inschrijven voor de avonden in Rotterdam en Nijmegen is nu mogelijk. Later volgen Amsterdam en Utrecht. De data worden in overleg bepaald. Start in januari 2018.

Vier keer per jaar een midweek, meestal in Zuid-Frankrijk.

Lenteziel: Mei 2020 in Zuid-Frankrijk
Zomerziel: Juli (Data in overleg) in Nederland
Herfstziel: Oktober 2019 in Zuid-Frankrijk
Winterziel: Februari 2020 in Nederland

Counseling

In januari 2020 begin ik een counselingsprogramma met open inschrijving en waar je dus met andere gelijkgestemden kunt werken aan je eigen effectiviteit. We zoeken naar kansen en mogelijkheden en ruimen belemmeringen om succesvol te zijn op.

Start: januari 2020. Datum kan in overleg worden aangepast. Je verbindt je tenminste aan een vijftal bijeenkomsten om enige diepgang in je proces te kunnen bereiken. Investering: € 83 per dagdeel excl. BTW.

 

Zeezeilen 2019

Ik bied dit jaar vier mogelijkheden aan.

  • Middellandse Zee in september 2019
  • Met familie of vrienden in een vaargebied naar keuze
  • Teamontwikkeling op zee

 

Middellandse zee

Elk jaar zeil ik enkele weken op de Middellandse Zee. Ook dit jaar weer. Varen op de Middellandse Zee is als varen in het paradijs. Meestal mooi weer, heerlijk zeilweer soms begeleid door dolfijnen, mooie ankerplaatsen en baaien, eeuwenoude havenstadjes, indrukwekkende kusten en verfrissende zee. Maar ook avontuur, buitenlucht, sportief, groepsdynamica, gezellig en leerzaam. Naar wens de mogelijkheid om te leren zeilen, navigeren of knopen leggen, tijd om te lezen, te praten of desgewenst gewoon een heerlijke week vakantie.

Data: 31 augustus 2019 tot en met 7 september

Locatie: Alghero Sardinië of een andere locatie

Investering: € 975 inclusief vlucht, transfer, verblijf, levensmiddelen. Excl. eventuele havengelden en horeca. Prijs geldig indien voor 1 mei wordt geboekt met niet-restitueerbare betaling van € 500 in verband met aankoop vliegtickets.

Ik vaar met een schip van 42 voet (13 meter) met vier hutten en twee badkamers.

 

Zeilen met familie of vrienden

Dit jaar geef ik de mogelijkheid om zelf met familie of vrienden een tocht te varen, wel met mij als schipper. Je kunt een verzoek indienen voor een tocht waar dan ook ter wereld en wanneer je maar wilt, dan kijk ik of het te realiseren is en wat de kosten zijn.

 

Teamvorming op zee

Wil je je collega’s beter leren kennen? 
Wil je weten wie van jullie het initiatief neemt?
Wil je knelpunten leren kennen in jullie communicatie?
Wie zorgt dat goede ideeën ook worden uitgevoerd?

Stap dan met mij op een zeezeilschip en ontdek wat de zee jou en je team brengt als je een of meerdere dagen met elkaar op 50 m2 bent. Alles komt aan bod: initiatief, leiderschap, planning, overleg, communicatie, crisis, samenwerking, besluitvorming. Train je zelf én je team in enkele dagen.

Met je team varen we een, twee of drie dagen en leren elkaar van een geheel andere kant kennen. Duur van de tocht en plaats bepalen we samen. Klik hier voor meer informatie.