logo_HB

Han Bekkers 

Ik ben opgeleid tot architect en volkshuisvester aan de TU Delft en heb daarnaast studies gevolgd in psychologie, wijsbegeerte en (bouw)economie. Cursussen in Management en leiderschap (Bestuurlijk management ROI, Zuijderveld, Avatar, Landmark), ITIP, Gestalt-psychologie, Creatieve therapie (Cochenille), Bodywork.

Werkzaam (geweest) als Coördinator/directeur van de Stivero en in de gemeentelijke en rijksoverheid als leidinggevende: van afdelingshoofd (Dordrecht), via Projectmanager Stadsvernieuwing (Rotterdam) en Beleidsdirecteur op het ministerie van VROM (DGVH) tot en met gemeentesecretaris/algemeen directeur van Dordrecht, Nijmegen, Amersfoort (en kort Enschede) en als gemeentesecretaris/transitiemanager in Haarlemmermeer, Haaksbergen, Landgraaf, Heerlen, Leiden en Leudal.

In 2018 is de derde druk verschenen van 'De druppel en de oceaan. Handboek voor persoonlijk leiderschap' uitgegeven, dat door lezers van MT is uitgeroepen tot het op twee na beste managementboek ooit. Ook een e-boek-versie is beschikbaar. Onlangs heb ik een nieuw boek, een roman, afgerond: 'Reis naar de bron', een meeslepende vertelling over liefde, pijn en bezieling.

Het is mijn missie om anderen bij te staan in het proces van ontwaken en het ontdekken van hun zielsbestemming. Ik geef mensen via coaching, counseling en therapie begeleiding in hun leven en werk.

Verder als voorzitter diverse bestuurlijke functies uitgeoefend, waaronder de Vereniging van gemeentesecretarissen, RvT MEERVoormekaar, Volkshuisvestingsraad Zuidwest en vele trainingen en cursussen gegeven.

Zie Curriculum Vitae Han Bekkers

Zie Nevenwerkzaamheden

Zie Publicaties