logo_HB

Coaching

In sommige fasen van je leven of in je werk is het zinvol of soms zelfs nodig je tijdelijk te laten bijstaan door iemand die je een spiegel voorhoudt, nieuwe wegen en mogelijkheden opent of alleen maar een klankbord is. Bij coaching ligt de nadruk op mentale ontwikkeling en leren door ervaring of inzicht. Primair gebeurt dit door middel van regelmatige gesprekken. Daarnaast kunnen trainingen of oefeningen een uitvloeisel of onderdeel zijn van een coachingsproces.

Ik help je door:
• Samen nieuwe en uitdagende doelen te vinden
• De weg ernaar toe duidelijk te krijgen
• Inzicht te bieden in je kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden
• Komen tot een concreet programma om de gewenste doelen ook daadwerkelijk te halen.

Ik kan je ook helpen bij heling van oude kwetsingen of emotionele blokkades. Zie pagine 'Therapeutische ondersteuning'. Bij therapie komt de mentale, emotionele en fysieke staat van je zijn aan bod. Mijn uitgangspunt is de onverbrekelijke eenheid van deze drie aspecten, die ik ook in samenhang aandacht geef en behandel.

Referenties van deelnemers:

Relatietherapie:
"Ik heb je rust ervaren en je steun, de steun dat ik mag voelen wat ik te voelen heb, dit mag uiten. Met H. en mij was fijn dat je vragen stelde aan ons die we beantwoordden in bijzijn van de ander. Vragen die je elkaar bijna niet stelt in je dagelijkse leven, maar die mij toen hebben geholpen te vertrouwen dat H. van me houdt." T.

Werkcoaching:
"Veel dank voor de steun die ik kreeg om de lastige periode door te komen." D.

Coaching en therapie:

"Ik ben in eerste instantie door je boek “ de Druppel....” geïnspireerd geraakt. Ik zal niet de eerste zijn die tegen je zegt dat je een bijzonder prettig mens bent om mee samen te werken. (...) Jij hebt een bijzonder scherpe en analytische blik, en deze is gekoppeld aan een sterke intuïtie. Hiermee kun je heel snel tot de kern komen en door jouw korte interventies liet je mij zeer effectief zien waar de pijn en waar mijn verbeteringspotentieel ligt. Kort sparren over mogelijke oplossingen in specifieke casuïstiek maakten voor mij de interventies nog waardevoller. Als laatste, door jouw aanpak én persoonlijkheid is het niet moeilijk om eerlijk te zijn over lastige thema’s. Dank voor je ondersteuning!" ML.

 Zie bijlage Coaching