logo_HB

Counseling

Counseling is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlening. Bij counseling worden zowel de mentale als de emotionele kanten van jezelf aangeraakt. Het doel van counseling is het helpen bij:


• het oplossen of hanteren van problemen
• het vinden van antwoorden op levensvragen
• het benutten van ongebruikte kwaliteiten en mogelijkheden.

Referenties persoonlijke counseling:

"De sessies zijn intens, je weet het vertrouwen in mij in vol overgave lief te hebben, te verankeren en te delen. Zowel privé als in werk kan ik nu het onbewuste bewust maken en van daaruit kiezen wat op dat moment bij me past in het kunnen zijn wie ik ben. Dat geeft meer rust, stabiliteit, openheid, daaruit ontstaat er ruimte en is er meer interactie. Mijn omgeving herkent dit in mij en mensen vinden het fijn om bij mij te zijn." D.

“Ik wilde je bedanken voor de eerste sessie. Ik heb het als heel fijn ervaren.” T.

“Mijn partner kwam vannacht helemaal open en liefdevol thuis. Hij was erg blij met je coaching. Dank je.” L.

Counseling met open inschrijving

In januari 2021 begin ik een counselingsprogramma met open inschrijving en waar je dus met andere gelijkgestemden kunt werken aan je eigen effectiviteit. We zoeken naar kansen en mogelijkheden en ruimen belemmeringen om succesvol te zijn op.

Je verbindt je tenminste aan een vijftal bijeenkomsten om enige diepgang in je proces te kunnen bereiken. Investering: € 83 per dagdeel excl. BTW

Zie mijn werkwijze bij Counseling