logo_HB

Gedaanten van de ziel

 

Voel je een verlangen om meer vanuit je essentie te leven?
Om te zijn wie je diep vanbinnen bent?
Heb je een ingrijpende gebeurtenis meegemaakt en wil je deze ervaring een plaats geven?
Een scheiding, een bevalling, een overlijden, ontslag, een ziekte, financiële tegenslag?

Zoek je de bron van je eigen leiderschap?

Dan is de tijd aangebroken voor een zielenreis met en naar de diepte van je voelen en de hoogte van je weten. Een mentale, emotionele en spirituele reis. Ik organiseer vier keer per jaar een midweek en tweewekelijkse avonden onder de titel Gedaanten van de ziel©. Opgeven kan via de mail naar info@hanbekkers.nl.

Samen kunnen we ontdekkingsreis maken naar de rijke wereld van je ziel om je leiderschap opnieuw te ontdekken. Daarin volgen we een pad langs vier gedaanten van de ziel.

  • Lenteziel. Ontluiken. Wie ben ik? Wat dient zich aan? Waar ga ik naar toe? Wat vind ik het belangrijkste?
  • Zomerziel. Bloeien. Wat is er? Wat vraagt aandacht?
  • Herfstziel. Transformeren. Wat vraagt om verandering? Wat kan ik loslaten?
  • Winterziel. Verstillen. Hoe kan ik in rust zijn? Hoe kan ik me openstellen voor het nieuwe?

Een holistisch programma gebaseerd op het gegeven dat niet alleen wijzelf een eenheid zijn, maar dat alles om ons heen in eenheid verbonden is. Onze ziel, geest en lichaam werkt in een prachtige combinatie als een eenheid. Daarom leg ik in mijn programma’s de nadruk op deze verbondenheid in onszelf, met anderen om ons heen, met de wereld en met het universum. Dit programma hanteert zowel mentale ingangen als emotionele en spirituele.

Tijdens de bijeenkomsten, waar ook apart aan kan worden deelgenomen, passen we verschillende vormen toe. Meditatie, beweging, counseling, creatieve uitingen, dans en aanraken. We denken, voelen en ervaren. Net zolang tot je ook jouw diepste voelen ervaart en je hoogste weten herkent. Tot je weer contact hebt met wie je eigenlijk bent en weet wat je hier komt doen.

Dit programma wordt gegeven op tweewekelijkse avonden op verschillende plaatsen in het land: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen, Zwolle. Vier keer per jaar organiseer ik een midweek rondom de seizoenenzielen. Deze worden in de regel gehouden in Zuid-Frankrijk, maar soms ook in Nederland. De eerstvolgende week zie agenda.

Zie Folder Gedaanten van de ziel