logo_HB

 TeamontwikkelingWij zijn sociale wezens en relaties zijn steeds meer een onmisbaar onderdeel van ons leven en werk. Vrijwel alles wat we tot stand brengen doen we samen met anderen. Samenwerken is een kunst, die ontwikkeld kan worden. Teamontwikkeling is zowel bij acute samenwerkingsvraagstukken relevant als bij teams die de behoefte voelen hun functioneren op een hoger plan te brengen. De kwaliteit van het samenspel binnen een topteam bepaalt direct de output, want de sfeer binnen het team straalt door naar de organisatie. Een team bestaat uit mensen en ideaal is het nooit, maar net zoals een leider in staat behoort te zijn stijl aan te passen, zo moeten ook de leden van een team gebruik maken van de sterke kanten van collega’s en de zwakke kanten opvangen. Het samenspel binnen een team is dan ook een dynamisch proces van bewustzijn over de eigen rol en positie in relatie tot de collega’s.

Ik heb een grote ervaring opgedaan in het begeleiden en versterken van managementteams en bestuurlijke teams, zoals een College van B&W of GS, zodat ik daar een grote hulp kan zijn. Zie mijn werkwijze Teamontwikkeling.

Referentie van teamleden:

“Ons tijd en ruimte geven om met elkaar te praten in open sfeer. B.
In kaart brengen team-behoefte, begin concretisering team-werking. K.
Han zorgt ervoor dat we tijd maken om de belangrijke zaken te bespreken en de praktische alledaagse dingen even te laten voor wat ze zijn. M.
Ons beter leren kennen en op onze verantwoordelijkheden gewezen.” F.