Agenda

 

Reis naar de bron

De komende tijd organiseer ik een aantal online bijeenkomsten.

1. Lezersbijeenkomsten. Online bijeenkomsten van lezers, waarin ervaringen kunnen worden uitgewisseld en vragen beantwoord.

2. Lezersgroep. Elke week bespreken we enkele hoofdstukken, ik geef toelichting op de tekst, beantwoord vragen en we bespreken wat de tekst jou doet.

3, Initiatiegroep. In de roman wordt een initiatieproces beschreven, een proces in zeven stappen dat de hoofdpersoon bij zijn bron brengt.

Geef je op als je een of meerdere bijeenkomsten wilt bijwonen en houd deze agenda in de gaten.

Open dag Leiderschap
Een dag om kennis te maken met mijn visie op leiderschap. Op deze manier kun je ook mijn werkwijze ervaren en geheel vrijblijvend besluiten om al dan niet een programma te volgen.

Oktober 2024. Investering: Gratis. Tijd: 14:00 – 19:00 uur. Locatie: Utrecht

Bewustzijn als sleutel tot verandering
Een intensieve tweedaagse training, waarbij je je samen met anderen richt op het bewust worden van je waarden, waarbij je een helder beeld krijgt waar jij in je leven op uit bent en hoe je dit in je leven een plaats kunt geven door te kijken naar nieuw gedrag. Je kunt met deze training weer de baas worden over je eigen leven.

Programma in drie dagen:

Wat vind ik belangrijk?
Waar ben ik op uit?
Bewust-zijn en nieuw gedrag.

Aanvang: 10:30 uur Einde 16:00 uur. Investering: € 350, excl BTW en € 350 volpension.

Teamontwikkeling
Een in-company programma om je team weer te laten functioneren zoals het bedoeld is. Voor Managementteams, Colleges van B&W of GS en Directies. Drie tot vijf dagdelen, investering € 750 per dagdeel, eerste dagdeel € 950, excl BTW en excl eventuele voorbereidings- en verblijfkosten.

De druppel en de oceaan©
Regelmatig geef ik workshops, lezingen en trainingen vanuit het in het boek ‘De druppel en de oceaan’ ontwikkelde gedachtengoed. De filosofie van dit boek is gebaseerd op het waardenbegrip. Deze workshops worden goed gewaardeerd en mensen krijgen een geheel nieuwe kijk op hun leven en werk.

Je kunt zelf in overleg met mij een workshop organiseren voor 12 tot 80 mensen. De deelnemers krijgen het boek ‘De druppel en de oceaan’ na afloop uitgereikt. Neem contact op via info@hanbekkers.nl of 06.5138.8667.

Gedaanten van de ziel
Elke twee weken organiseer ik een avondprogramma onder de titel ‘Gedaanten van de ziel’. Inschrijven voor de avonden in Rotterdam en Nijmegen is nu mogelijk. Later volgen Amsterdam en Utrecht. De data worden in overleg bepaald. Start hopelijk 2024.

Vier keer per jaar een midweek, meestal in Zuid-Frankrijk.

Lenteziel: Mei 2024 in Zuid-Frankrijk
Zomerziel: Juli 2024? (Data in overleg) in Nederland
Herfstziel: Oktober 2024 in Zuid-Frankrijk
Winterziel: Februari 2024 in Nederland

Counseling
In januari 2025 begin ik een counselingsprogramma met open inschrijving en waar je dus met andere gelijkgestemden kunt werken aan je eigen effectiviteit. We zoeken naar kansen en mogelijkheden en ruimen belemmeringen om succesvol te zijn op.

Start: hopelijk januari 2025. Datum kan in overleg worden aangepast. Je verbindt je tenminste aan een vijftal bijeenkomsten om enige diepgang in je proces te kunnen bereiken. Investering: € 83 per dagdeel excl. BTW.

Zeezeilen 2024

Ik bied dit jaar vier mogelijkheden aan.

  • Balearen Middellandse Zee van 1 tot 8 juni 2024
  • Met familie of vrienden in een vaargebied naar keuze
  • Teamontwikkeling op zee

Middellandse zee

Elk jaar zeil ik enkele weken op de Middellandse Zee. Ook dit jaar weer, nu van 1 tot 8 juni rondom de Balearen. Varen op de Middellandse Zee is als varen in het paradijs. Meestal mooi weer, heerlijk zeilweer soms begeleid door dolfijnen, mooie ankerplaatsen en baaien, eeuwenoude havenstadjes, indrukwekkende kusten en verfrissende zee. Maar ook avontuur, buitenlucht, sportief, groepsdynamica, gezellig en leerzaam. Naar wens de mogelijkheid om te leren zeilen, navigeren of knopen leggen, tijd om te lezen, te praten of desgewenst gewoon een heerlijke week vakantie.

Data: 1 tot 8 juni 2024

Locatie: Palma de Mallorca

Investering: € 600 exclusief vlucht, transfer, verblijf, levensmiddelen, eventuele havengelden en horeca.

Ik vaar met een schip van 42 voet (13 meter) met vier hutten en twee badkamers.

 

Zeilen met familie of vrienden

Dit jaar geef ik de mogelijkheid om zelf met familie of vrienden een tocht te varen, wel met mij als schipper. Je kunt een verzoek indienen voor een tocht waar dan ook ter wereld en wanneer je maar wilt, dan kijk ik of het te realiseren is en wat de kosten zijn.

Teamvorming op zee

  • Wil je je collega’s beter leren kennen?
  • Wil je weten wie van jullie het initiatief neemt?
  • Wil je knelpunten leren kennen in jullie communicatie?
  • Wie zorgt dat goede ideeën ook worden uitgevoerd?

Stap dan met mij op een zeezeilschip en ontdek wat de zee jou en je team brengt als je een of meerdere dagen met elkaar op 50 m2 bent. Alles komt aan bod: initiatief, leiderschap, planning, overleg, communicatie, crisis, samenwerking, besluitvorming. Train je zelf én je team in enkele dagen.

Met je team varen we een, twee of drie dagen en leren elkaar van een geheel andere kant kennen. Duur van de tocht en plaats bepalen we samen. Klik hier voor meer informatie.