Persoonlijk leiderschap op zee

Ben je toe aan ruimte in je geest en lichaam?
Wil je genieten van de buitenlucht, de elementen en je medemensen?
Wil je leren zeilen, navigeren en manoeuvreren?

Stap dan aan boord en maak een onvergetelijke week door aan boord van een zeezeilschip. Kom alleen, met partner, familie of je team en ontdek het geschenk van de zee.

Referenties van deelnemers:

“Wat ik wel weet is, dat me in die week iets heel kostbaars is gegeven; iets van eenvoudig Er Zijn met alles wat ik ben. Kortom: ik wilde even laten weten dat je vaak in mijn gedachten bent en dat ik je nogmaals wil danken voor dit geweldige geschenk.” M

“Enkele voor mij spirituele momenten zal ik nooit vergeten. Bijvoorbeeld de ochtend dat ik – voorafgaand aan een duik in zee – de natuur bewonderde in al zijn schoonheid. Op het moment dat ik ten volle besefte hoe waardevol dat voor me is, sprongen honderden zilvervisjes tegelijk uit het water. Beschenen door de ochtendzon gaf dat een magische glittering. Dat – en de diepere betekenis die ik daaraan geef – zal me het meest bijblijven. Ik ben dichter bij mijn kernwaarden gekomen. Door de reis besef ik eens te meer hoe belangrijk vrijheid (ruimte, water), bespiegeling en natuur voor me zijn. (…) Verder ben ik geïnspireerd door de wijze waarop jij schipper bent. Met een prachtige combinatie van mildheid en duidelijkheid. Han, nogmaals enorm veel dank voor alles wat je hebt gedaan.” R.

“Het meest is me bij gebleven jouw verhaal over het proces van opschrijven van je ideeën zodat je een nieuw platform creëert dat je weer gebruikt voor je verdere ontwikkeling. Bijzonder en ook spannend vond ik onze nieuwe kennismaking en ik moet zeggen die is me bijzonder goed bevallen; je bent een prettig, inspirerend en humorvol persoon.” H.

“Ik wil de vakantie (…) nog wel een keer over doen. Dat is dus nog even los van het feit dat ik het een geweldige vakantie heb gevonden die sowieso voor herhaling vatbaar was.” R.

Zie ook Impressie.