Architectuur en kunst

Architectuur

Opgeleid als architect is het mijn passie om de verwachtingen van mijn opdrachtgevers op een verrassende en vernieuwende wijze te overtreffen in een actueel, maar duurzaam ontwerp. Je formuleert of tekent je eigen droomhuis of gewenst gebouw en ik ontwerp een perfecte oplossing.

Beelden, Schilderingen en Strandbeelden

Naast architectuur heb ik ook veel boetseer- en schilderwerk gemaakt. Kenmerkend voor mijn manier van werken is het gebruiken van verschillende ruimtelijke schaalniveaus, waarmee ik tot uitdrukking wil brengen dat het kleine altijd een onderdeel is van het grote, maar zeker ook andersom het groter in het kleine vervat is. Daarmee pleit ik ook voor een humanisering van de samenleving, waarin voor het individu een vertrouwde plaats is.

Een greep uit mijn werk laat ik zien in bijgaande afbeeldingen.