Ontspanning en dynamiek op zee

Stap met mij aan boord en ervaar een onvergetelijke tijd op zee. Alles is hierin mogelijk: leren, ontspannen, genieten en avontuur.

Zeilen op de Middellandse zee van 1 tot 8 juni 2024

Elk jaar zeil ik enkele weken op de Middellandse Zee. Ook dit jaar weer, nu rondom de Balearen. Varen op de Middellandse Zee is als varen in het paradijs. Meestal mooi weer, heerlijk zeilweer soms begeleid door dolfijnen, mooie ankerplaatsen en baaien, eeuwenoude havenstadjes, indrukwekkende kusten en verfrissende zee. Maar ook avontuur, buitenlucht, sportief, groepsdynamica, gezellig en leerzaam. Naar wens de mogelijkheid om te leren zeilen, navigeren of knopen leggen, tijd om te lezen, te praten of desgewenst gewoon een heerlijke week vakantie.

Investering: € 600, exclusief vlucht, transfer, verblijf, levensmiddelen, eventuele havengelden en horeca.

Ik vaar met een schip van 42 voet (13 meter) met vier hutten en twee badkamers.

Referenties van deelnemers:

Wat ik wel weet is, dat me in die week iets heel kostbaars is gegeven; iets van eenvoudig Er Zijn met alles wat ik ben. Kortom: ik wilde even laten weten dat je vaak in mijn gedachten bent en dat ik je nogmaals wil danken voor dit geweldige geschenk.” M

De tocht was voor mij een aangename aaneenschakeling van zeilen, dobberen, ankeren, mooie baaien, prachtige vergezichten, snorkelen, heerlijk eten en goede gesprekken. (…) Enkele voor mij spirituele momenten zal ik nooit vergeten. Bijvoorbeeld de ochtend dat ik – voorafgaand aan een duik in zee – de natuur bewonderde in al zijn schoonheid. Op het moment dat ik ten volle besefte hoe waardevol dat voor me is, sprongen honderden zilvervisjes tegelijk uit het water. Beschenen door de ochtendzon gaf dat een magische glittering. Dat – en de diepere betekenis die ik daaraan geef – zal me het meest bijblijven. Ik ben dichter bij mijn kernwaarden gekomen. Door de reis besef ik eens te meer hoe belangrijk vrijheid (ruimte, water), bespiegeling en natuur voor me zijn. (…) Verder ben ik geïnspireerd door de wijze waarop jij schipper bent. Met een prachtige combinatie van mildheid en duidelijkheid. Han, nogmaals enorm veel dank voor alles wat je hebt gedaan.” R.

Als ik anderen afgelopen weken verteld heb over de zeiltocht, was het eerste wat ik vertelde de prachtige natuur en het heerlijke zeilen op stevige wind. Dat vul ik aan met dat het, naast jou, totaal nieuwe mensen waren gedurende een volle week op een boot, die deze reis bijzonder maakte. (…) Het meest is me bij gebleven jouw verhaal over het proces van opschrijven van je ideeën zodat je een nieuw platform creëert dat je weer gebruikt voor je verdere ontwikkeling. Bijzonder en ook spannend vond ik onze nieuwe kennismaking en ik moet zeggen die is me bijzonder goed bevallen; je bent een prettig, inspirerend en humorvol persoon.” H.

Ik wil de vakantie (…) nog wel een keer over doen. Dat is dus nog even los van het feit dat ik het een geweldige vakantie heb gevonden die sowieso voor herhaling vatbaar was.” R.

Dank voor het geven, dank voor het zijn: (…) het delen en de humor, het spelen en het zorgen, het mogen verleggen van grenzen voor wijsheid, voor menszijn, (…) de vragen en de magie.” L.

Zeilen met familie of vrienden

Dit jaar geef ik de mogelijkheid om zelf met familie of vrienden een tocht te varen, wel met mij als schipper. Favoriet is een week zeilen op de Middellandse Zee en naar keuze leren zeilen, navigeren, manoeuvreren, teamvorming of gewoon vakantie houden en zonnen, zwemmen en gezelligheid. Je kunt een verzoek indienen voor een tocht waar dan ook ter wereld en wanneer je maar wilt, dan kijk ik of het te realiseren is en wat de kosten zijn.

Een greep uit de mogelijkheden:
o Een weekend of drie dagen op de Nederlandse kustwateren
o Vier dagen naar Oost Engeland en weer terug
o Vijf dagen en uitgaan in Londen
o Een week op de Middellandse Zee
o Drie dagen rondje Waddeneilanden

Heb je interesse schrijf me dan op info@hanbekkers.nl of bel me op 06.5138.8667.