Teamvorming op zee

Wil je je collega’s beter leren kennen?
Wil je weten wie van jullie het initiatief neemt?
Wil je knelpunten leren kennen in jullie communicatie?
Wie zorgt dat goede ideeën ook worden uitgevoerd?

Stap dan op een (zee)zeiljacht en ontdek wat de zee jou en je team brengt als je een of meerdere dagen met elkaar op 50 m2 bent. Alles komt aan bod: initiatief, leiderschap, planning, overleg, communicatie, crisis, samenwerking, besluitvorming. Train je zelf én je team in enkele dagen.

Het is heel verhelderend en fascinerend om je team in een volstrekt onbekende situatie te laten opereren. Een zeiljacht is meedogenloos; veel kleiner dan de wereld in een organisatie. Niemand kan zich verschuilen. Naast de komische situaties, worden teamrollen, groepsprocessen en individueel gedrag snel glashelder. Vóór de zeilen gehesen worden begint het functioneren van een team al duidelijk te worden. Samen gaan we dan op zoek hoe het voor iedereen individueel én voor het team beter kan. Door samen aan boord te stappen, de trossen los te gooien en de veiligheid van het vaste land achter ons te laten, leren we van elkaar. Aan het einde van de training kennen de teamleden elkaar een stuk beter. De sterke en zwakke kanten van het team zijn bekend en aan de aandachtspunten is gewerkt. Bovendien spreken de teamleden elkaar makkelijker aan op houding en gedrag.

Met je team varen we een, twee of drie dagen en leren elkaar van een geheel andere kant kennen. Duur van de tocht en plaats bepalen we samen. Voor nadere informatie over de mogelijkheden stuur een bericht naar info@hanbekkers.nl of bel me op 06.5138.8667.

Referenties van deelnemers:

“Ons tijd en ruimte geven om met elkaar te praten in open sfeer. B.
In kaart brengen team-behoefte, begin concretisering team-werking. K.
Han zorgt ervoor dat we tijd maken om de belangrijke zaken te bespreken en de praktische alledaagse dingen even te laten voor wat ze zijn. M.
Ons beter leren kennen en op onze verantwoordelijkheden gewezen.” F.