Meditatie en mindfulness

Ben je eraan toe je even terug te trekken uit de hectiek van het dagelijkse leven en tot rust te komen in een prikkelarme omgeving?
Ondervind je knelpunten in je leven, waar je regelmatig tegenaan loopt?
Ben je toe aan een nieuwe stap in je ontwikkeling en zoek je een goede ingang die bij jou past?

Dan is een week of enkele dagen ‘Meditatie met ziel, geest en lichaam’© misschien iets voor jou. Een inspirerende week vol stilte, rust en beweging naar de essentie van je bestaan. Regelmatig organiseer ik zo’n week (meestal in Carces in Zuid-Frankrijk): een prachtige stille plek, midden in de natuur met alle voorzieningen die nodig zijn om tot jezelf te komen en je eigen bron weer te laten spreken. Ik bied je een vervullende (mid)week met meditatie, training, counseling, lichaamswerk en ontspanning. Ik nodig je van harte uit deel te nemen aan deze rijke week vol innerlijke avonturen in een rustgevende omgeving.

Integratie

Zo’n week is een middel om alle ervaringen van de afgelopen tijd te integreren en ruimte te maken voor een nieuwe weg. Dus als je ook behoefte hebt aan een moment voor jezelf te midden van de hectiek van je dagelijkse leven, behoefte hebt aan nieuwe inspiratie op je pad of zelfs denkt dat de tijd aanbreekt een nieuwe weg in je leven of loopbaan in te slaan kan het zinvol zijn deel te nemen.

Als je belangstelling hebt laat me dat dan weten via een email naar info@hanbekkers.nl. Je kunt me ook bellen op 06.5138.8667.

Leegte

Het begin is de leegte van het moment. Je hoeft voor het begin nooit terug naar een ander moment dan het huidige moment. Het begin is altijd brandschoon, net als de leegte van het moment. Ik nodig je uit om werkelijk eerst leegte toe te staan en van daaruit om alles los te laten, gevoelens, gedachten, verwachtingen, verleden en toekomst. Alles, zodat je de eenvoud, vrijheid en eenheid van de leegte ervaart om opnieuw te beginnen.

Meditatieweek

Vier keer per jaar organiseer ik een midweek rondom de seizoenenzielen. Deze worden in de regel gehouden in Zuid-Frankrijk, maar soms ook in Nederland. Als je meer informatie wilt over de meditatieweken, klik dan hier. Als je belangstelling hebt dan kun je je inschrijven door een email te sturen naar info@hanbekkers.nl of me bellen op 06.5138.8667.

Meer informatie over de meditaties volgt later.